Dag 06 San Francisco 2012

We zijn nog steeds op tijd wakker en we besluiten om vandaag met de hop on off bus de stad te gaan bekijken in plaats van dat we dit met de fiets doen. Eerst gaan we ontbijten en dat doen we bij een tent die nu Café Lé heet op van Ness Avenue niet zo ver van ons hotel. We pakken een stokbroodje en omelet en wat te drinken en lopen daarna door naar de baai via Fort Mason NRA. We bekijken de Golden Gate bridge vanaf een groot grasveld bij een haventje. Hier zijn overigens enorm veel schoolkinderen allerlei spellen aan het spelen. We kijken nog even bij het Palace of the fine arts en lopen daarna terug langs het water richting de Fishermans wharf. Op Jefferson street kopen we bij een fietswinkel de kaartjes voor de bigbus tour. Een aantal straten verder kunnen we dan om 12.00 op de bus stappen en vanaf dat moment begint ook de tijd te lopen. We kunnen de kaartjes 24 gebruiken.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: