Dag 08 Omgeving Orlando

Omdat ik ook nog wat van de omgeving wilde zien ben ik deze ochtend naar Lake Kissimmee State Park gereden. Dit ligt een uurtje ten zuiden van Kissimmee zelf. Even de entree betalen en je rijd door een bos naar het meer. Prachtig, maar ook hier stikt het van de lovebugs. Niet een paar, maar het is helemaal geïnfesteerd. Er is een babyshower gaande en ook deze mensen zijn een tent aan het opzetten omdat ze helemaal gek worden van deze vliegjes.

Ik ben dus binnen een uur weer op de terugweg, want leuk is anders. En ik rij naar Celebration.  Dit dorp is een bedenksel van Disney en moet eigenlijk de perfecte leefomgeving voorstellen. Je moet ook aan bepaalde eisen voldoen om hier te kunnen wonen. Zo moeten de hekjes regelmatig geverfd worden en moet het gras en de vuilnis op gezette tijden worden gedaan.

Ik vind er eerlijk gezegd weinig boeiends aan, er zijn wel regelmatig activiteiten in dit dorp, en rij dus door naar Orlando. Nu begreep ik dat op de pretparken na er in Orlando zelf niet zo heel veel te beleven was. Ik heb maar enkele uren en kan dus nooit niet alles bekijken, maar ik rij langs de Orange Bowl (stadion is tegenwoordig aan de andere kant van de weg en heet Camping World Stadium) en daarna rijdt ik via Universal Studios en de international drive met enkele stops terug naar DisneyWorld. Of beter gezegd naar Downtown Disney. Hier kan je komen zonder een soort van entree voor een park te moeten betalen. Alleen parkeergeld. Ik eet bij planet hollywood

Daarna wordt het tijd om terug naar het hotel te gaan. Opnieuw lopen er 10-tallen wasberen voor mijn hotelkamer langs als ik naar binnen wil. Morgen vroeg op, want dan kan ik weg uit deze bende. Ik had voor mijn gevoel beter een 3 dagen kaart voor Disney, of een dagje Seaworld of dergelijke kunnen doen ipv wat ik vandaag gedaan heb.

Maargoed, al met al valt Orlando en omgeving me zeker niet tegen en kom ik ooit nog wel eens terug hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: