Dag 12 Miami Beach

Vandaag slaap ik eens uit. Het is de laatste dag en na de rit van eergisteren en de best saaie dag van gisteren ben ik wat moe. Ik ga ontbijten bij de Lincoln Mall. Dat is wel een stukje lopen en onderweg kom ik langs de Tattoo shop van Miami Ink welke vlakbij mijn hotel ligt. Er is helemaal niemand en het ziet er eerlijk gezegd ook ontzettend klein uit.

Eenmaal aangekomen bij de Lincoln road mall moet ik natuurlijk even ontbijten bij de eettent die mijn naam draagt 😉

img1123923095

Ik kijk hier wat rond en loop dan weer richting strand. Ik loop eerst een stuk naar het noorden naar het huis waar Versace (die van de mode) is vermoord. Hier is het overigens best druk. Daarna loop ik over het strand weer richting het zuiden en besluit hier de rest van de dag door te brengen.

img1177927730

Ook al is het weer lekker warm en schijnt de zon. En ook al is het een gewone werkdag. Het is toch niet zo druk op de stranden als dat ik verwacht had.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: