Dag 11 Miami Beach

Aangezien mijn hotelkamer een hele vreemde waterlekkage had ben ik verhuist naar een nieuwe kamer. Maar ook deze vind ik, ondanks de moderne uitstaling toch iets vreemds hebben. Ook hier overigens een kleine lekkage op het plafond. Dan heb je zulke mooie kamers met prachtige badkamers en bedden en dan zulke dingen gewoon op het beloop laten, vreemd.

img1123922963

Vandaag de dag van de tropische storm en ik mag voorlopig het hotel niet uit. Tussen het hotel en het aanliggende restaurant ligt een soort vijver en deze is afgezet met zandzakken, net als de ingang van de foyer. De straat lijkt op dit moment ook wel een kleine rivier. En de regen blijft maar met bakken uit de hemel komen. Tegen 15.00 stopt het ineens en om 16.00 mag ik het hotel uit. Ik loop naar het strand welke er verrassend genoeg niet als een modderpoel uitziet. Er beginnen al meer mensen te komen en een uur later is het ineens al heel erg druk met meer strandgangers. Het valt me overigens op dat echt iedereen (behalve ik) flink onder de tattoos zit. Om 18.00 ga ik terug naar het hotel om even te douchen en dan wandel ik naar Ocean Drive. Ik ga vandaag een gek doen en ik besluit om bij een visrestaurant krab te gaan eten. Ik heb geen idee hoe dit restaurant heet en ik kan het ook niet meer vinden op google maps, maar het was in de buurt van het Colony Hotel en Avalon.  Het was in ieder geval ook niet goedkoop, maar met 5 verschillende soorten krab en een setje tangen ipv mes en vork is het wel apart. De eigenaar van het restaurant kwam op een gegeven moment erbij zitten en we raakten in gesprek over mijn vakantie, Nederland en Amerika natuurlijk. Dat zou hier nou nooit gebeuren denk ik dat een eigenaar met een biertje bij je komt zitten.

Ik loop daarna nog wat over Ocean Drive genieten van de geuren en kleuren en wandel dan via Washington Avenue terug naar mijn hotel. Overigens hebben alle straten hier een soort van backalley en het valt me wel op dat daar veel daklozen zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: